So on Tuesday we had a big blow up with one of the parents from gym regarding her kids behaviour. Apparently she is new to children and decided to believe everything her 13 year old was telling her rather than speak to another adult about it. She was very angry, which made me angry, which made her back down in the end. The kids are acting up again this year just like they do every year but this time it seems much worse becasue of the fact there are 10 of them. However, we have been given the green light to put our foot down so things are likely to get a lot worse before they get any better.
Work is no better nfortunately however I did manage to get the site to site VPN working, a brief write up of which I will put into the Tech Support section for future reference. The redesign of our space is also an ongoing issue, with my revised plans being used as a template for the expansion. How come I didn’t get paid the Inferiro Designer’s fee I am not sure but what I did learn is that interior design is certainly not rocket science. They had initially been given the request that our department needed more space, we were all crammed into a badly ventilated, smelly, rathole of a cube farm with 22 people in a basement room more appropriate for storage without any windows and had been here for 8 years. In a stroke of pure genius, they went to an interior designer who came back with a plan to stuff 40 people into the same space by reducing our workstation size to 5ftx5ft. They presented this “solution” to us knowing in fact that they had already failed to fit the requested 42(!!!!!!) people into the space however were banking on us accepting the challenge and being grateful for the change. So to sum up, we had asked for a larger space with better air quallity, less noise and possibly a window (the same as other departments had been given) and what we got was a 50% reduction in our space, twice the number of people and the requirement that we stay in the basement with the mice.
Not only was this unacceptable, it was downright insulting. However, some of my coworkers failed to see the problem with a 5’x5′ cube, until, that was, we built a 3d rendering of the “4pack” cube design and showed them. They were not amused to say the least. So in typical application team fashion, we formed a committee and started having meetings. I took it upon mself to take the CAD drawings and create some new space given the decision our committe had come up with that we needed to expand into our meeting and training room in order to give us the square footage we would require to be even vaguely comfortable. Those plans then were sent around and unwittingly became the case for our request for space… I then redesigned the space again with larger, more appropriately sized cubicles and still managed to squeeze us all in. It took about an hour and probably would have earned me several thousand dollars had I been in the employ of the professional fuckwits who did the design in the first place. UGH.